Online boekhouden met UNIT4 Multivers
Overweegt u online boekhouden? UNIT4 Multivers Online is de internetvariant van UNIT4 Multivers XS, S, M, L en XL. De online versies hebben zo goed als dezelfde mogelijkheden, modulestructuur en het moderne Microsoft Office uiterlijk als de lokaal geïnstalleerde versies. Het enige verschil is dat u uw boekhouding online doet.

Voor elk type ondernemer
Met UNIT4 Multivers Online kunnen zowel beginnende ondernemers met basiskennis van boekhouden, als ondernemers die zelf een complete administratie, inclusief volledige logistieke afhandeling, via internet willen voeren, eenvoudig online boekhouden. Groeit uw bedrijf dan groeit UNIT4 Multivers Online probleemloos met u mee.

Online boekhouden gratis en vrijblijvend proberen?
Wilt u zelf ervaren hoe het is om uw boekhouding online te doen met UNIT4 Multivers Online? Meld u dan aan voor een proefversie en u ontvangt direct uw inloggegevens. U kunt dus meteen aan de slag. 30 dagen gratis. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen! Aanmelden

Meer weten?
Wij helpen u graag meedenken om te zorgen dat u de juiste keuze maakt. Neem contact met ons op via telefoon 0591 – 390 001 of gebruik ons contactformulier.